ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Niu de mongeta tendra i patata

Niu de mongeta tendra i patata
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

350 g de mongetes tendres
5 patates mitjanes
½ got de llet descremada
1 cullerada petita de pebre dolç
2 cullerades de mantega
Oli d'oliva
Pebre
Sal

 

Elaboració

1. Rentar les mongetes i tallar les puntes.

2. Tallar les mongetes en 3-4 trossos i coure-les al vapor durant 8 minuts.

3. Pela les patates, trosseja-les i coure-les en una cassola amb aigua bullent amb un polsim de salt durant 12 minuts.

4. Escorre les patates i aixafa-les amb una forquilla juntament amb la llet, el pebre i la mantega fins a obtenir un puré. Salpebrar.

5. Utilitzar un cercle d'alumini per muntar el plat si el tenim. Posar el cercle al centre del plat i omplir el fons amb les mongetes tendres, salpebrar i amanir amb una mica d'oli. Cobrir les mongetes amb el puré i gratinar* al forn durant 10 minuts. 

6. Bon profit!


*Truc: quedarà encara més gustós i original si poseu una mica de formatge ratllat just abans de gratinar.


Una recepta de lecturas.com