ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Amanida tèbia de mongeta tendra i faves

Amanida tèbia de mongeta tendra i faves
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

500 g de mongeta verda
500 g de faves
1 ceba gran
Vinagre de vi
3 cullerades soperes d'’oli d'’oliva verge
2 cullerades soperes de julivert
1 farcellet de julivert, farigola i llorer
Sal i pebre

 

Elaboració

Cou al vapor, amb una miqueta de sal, la mongeta tendra tallada a trossos.
Mentrestant, cou les faves a l’'olla a pressió junt amb el farcellet d'’herbes i una mica de sal.
Prepara una vinagreta amb ceba ben picada, julivert, vinagre, l'oli, sal i pebre al gust.
En un bol gran, barreja les faves i les mongetes encara calentes i quan siguin tèbies, afegeix la salsa vinagreta i serveix. Es pot afegir tomàquet i tonyina, o altres combinacions.