Ingredients
450 g de mongetes tendres eco
1 cullerada d'oli de coco
2 grans d'all
2 tasses de bolets eco
3 cullerades de farina
1/2 tassa de brou vegetal
3/4 tassa de llet d'ametlles
1 tassa d'anacards
1 culleradeta de romaní
1/4 tassa de ceba cruixent
Elaboració
1. El dia abans deixeu els anacards en remull completament coberts amb aigua durant 2-3 h.
2. Escorreu-los i deixeu-los assecar durant 12 h mínim.
3. L'endemà escalfeu al forn a 160 °C i cou-los durant 20 minuts. Barrejar amb cura. Un cop cuits deixar refredar.
4.Mentrestant, bullir durant 10-15 minuts les mongetes tendres amb una olla amb aigua.
5. En una paella, coure els alls i l'oli de coco. Afegir els bolets i coure durant 5 minuts.
6. Un cop freds els anacards, triturar-los amb l'ajuda d'una batedora fins a obtenir la mantega d'anacard, podem afegir sal al gust. Engegar el forn a 200 ºC.
7. A la paella amb els bolets, afegir la farina i cuinar 2 minuts. A continuació, barrejar i afegir el brou, la llet i la mantega d'anacard. Cuinar fins que s'espesseixi la salsa. Retirar del foc i afegir romaní.
8. Col·locar les mongetes tendres en una cassola, afegir els bolets amb all i romaní per sobre i barrejar-ho bé al forn. Coure al forn durant 15 minuts.
9. Afegir la ceba cruixent per sobre i servir calent.
Bon profit!
Una recepta de: jaroflemons.com