ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Cassoleta de mongetes tendres amb bolets i romaní eco

Cassoleta de mongetes tendres amb bolets i romaní eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

450 g de mongetes tendres eco
1 cullerada d'oli de coco
2 grans d'all
2 tasses de bolets eco
3 cullerades de farina
1/2 tassa de brou vegetal
3/4 tassa de llet d'ametlles
1 tassa d'anacards
1 culleradeta de romaní
1/4 tassa de ceba cruixent

 

Elaboració

1. El dia abans deixeu els anacards en remull completament coberts amb aigua durant 2-3 h.

2. Escorreu-los i deixeu-los assecar durant 12 h mínim.

3. L'endemà escalfeu al forn a 160 °C i cou-los durant 20 minuts. Barrejar amb cura. Un cop cuits deixar refredar.

4.Mentrestant, bullir durant 10-15 minuts les mongetes tendres amb una olla amb aigua.

5. En una paella, coure els alls i l'oli de coco. Afegir els bolets i coure durant 5 minuts.

6. Un cop freds els anacards, triturar-los amb l'ajuda d'una batedora fins a obtenir la mantega d'anacard, podem afegir sal al gust. Engegar el forn a 200 ºC.

7. A la paella amb els bolets, afegir la farina i cuinar 2 minuts. A continuació, barrejar i afegir el brou, la llet i la mantega d'anacard. Cuinar fins que s'espesseixi la salsa. Retirar del foc i afegir romaní.

8. Col·locar les mongetes tendres en una cassola, afegir els bolets amb all i romaní per sobre i barrejar-ho bé al forn. Coure al forn durant 15 minuts.

9. Afegir la ceba cruixent per sobre i servir calent.

Bon profit!

 

Una recepta de: jaroflemons.com