ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Crema de meló amb encenalls de pernil

Crema de meló amb encenalls de pernil
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 meló madur
200 ml de cava brut
1 cullerada de mel
½ llimona
Pernil de Jabugo
Sucre
Sal i pebre

 

Elaboració

Tritureu la polpa del meló amb el cava, una cullerada de mel, el suc de mitja llimona, la sal i el pebre i procureu que quedi una crema ben fina.
Si el meló no és gaire dolç hi podeu afegir sucre.
Deixeu-ho refredar a la nevera durant una hora.
Congeleu els bols on penseu servir la crema.
Talleu el pernil a tires fines i poseu-les sobre la crema en el moment de servir-la.