Ingredients
125 g de farina d’ametlla
75 g de patata
125 g de sucre
pinyons
ametlla en gra
ametlla sencera
mel
Elaboració
1. Renteu les patates i poseu-les a bullir en un cassó amb abundant aigua.
2. Un cop bullides, espereu que es refredin una mica i peleu-les i xafeu-les amb una forquilla.
3.Barregeu-hi el sucre fins que es dissolgui, tot seguit, afegiu la farina d’ametlla. Mescleu-ho fins que quedi una massa homogènia. Reserveu-ho a la nevera perquè s’endureixi una mica.
4.Un cop la massa estigui freda i compacta, feu-ne boles amb les mans. A unes hi podeu posar una ametlla sencera al damunt, a d’altres, les arrebosseu amb ametlla en gra o pinyons, enfonsant-los una mica a la pasta amb les mans.
5.Pinteu-los amb una mica de mel, prèviament escalfada uns segons al microones perquè estigui més fluida, i per acabar, poseu-los en una safata apta per forn.
6.Coeu els panellets al forn a 190ºC uns 5 minuts aproximadament, fins que agafin color.
Una recepta de celiacscatalunya.org
----
La Tavella som una empresa social d'entrega a domicili de cistella ecològica i de temporada i que ofereix oportunitats laborals a persones amb disCapacitat i trastorn de la salut mental.
Demana la teva cistella ecològica de manera puntual o bé en subscripció setmanal o quinzenal.