ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >

Panellets sense gluten, sense ou i sense llet

Panellets sense gluten, sense ou i sense llet
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

125 g de farina d’ametlla

75 g de patata

125 g de sucre

pinyons

ametlla en gra

ametlla sencera

mel

 

Elaboració

1. Renteu les patates i poseu-les a bullir en un cassó amb abundant aigua.

2. Un cop bullides, espereu que es refredin una mica i peleu-les i xafeu-les amb una forquilla.

3.Barregeu-hi el sucre fins que es dissolgui, tot seguit, afegiu la farina d’ametlla. Mescleu-ho fins que quedi una massa homogènia. Reserveu-ho a la nevera perquè s’endureixi una mica.

4.Un cop la massa estigui freda i compacta, feu-ne boles amb les mans. A unes hi podeu posar una ametlla sencera al damunt, a d’altres, les arrebosseu amb ametlla en gra o pinyons, enfonsant-los una mica a la pasta amb les mans.

5.Pinteu-los amb una mica de mel, prèviament escalfada uns segons al microones perquè estigui més fluida, i per acabar, poseu-los en una safata apta per forn.

6.Coeu els panellets al forn a 190ºC uns 5 minuts aproximadament, fins que agafin color.

 

Una recepta de celiacscatalunya.org

----

La Tavella som una empresa social d'entrega a domicili de cistella ecològica i de temporada i que ofereix oportunitats laborals a persones amb disCapacitat i trastorn de la salut mental.

Demana la teva cistella ecològica de manera puntual o bé en subscripció setmanal o quinzenal.