ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >

Coca de Sant Joan

Coca de Sant Joan
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

150 ml de llet vegetal

270 g de farina de força

50 g de sucre

35 ml d'oli d'oliva suau

20 g de llevat fresc

Ratlladura de pell de mitja llimona

Sucre, pinyons i fruita confitada per la decoració

 

Elaboració

1. Ratllem la pell de la llimona i la barregem amb el sucre.

2. Barregem la llet vegetal i l'oli i hi diluïm el llevat a la barreja.

3. Tamisem la farina i hi afegim el sucre amb la ratlladura de llimona. Ho movem fins que quedi ben barrejat.

4. Hi afegim de mica en mica el líquid a la vegada que anem barrejant i comencem a amassar. Sortirà una massa enganxifosa, és normal. Un cop deixi de ser-ho, posem al damunt d'un suport i la comencem a treballar. Ha de quedar una massa fina i molt elàstica. Un cop llesta, en farem una bola i la posarem en un recipient engreixat. La segellem amb paper film i la deixem reposar un parell d'hores.

5. La massa haurà augmentat. La traiem i li tornem la forma de bola passant-nos-la de mà en mà.

6. La dipositem al damunt d'un paper vegetal de forn i l'estenem amb un rodet de cuina, mirant que quedi un gruix d'1 cm i forma ovalada.

7. Deixem reposar la coca 30 minuts abans d'entrar-la al forn.

8. Preescalfem el forn a 180º

9. Un cop hagi reposat la massa, hi escampem sucre blanc i pinyons al gust. També crema o fruita confitada.

10. Deixarem cuinar la coca al forn uns 15 minuts a 180º

 

Una recepta de Delantal de Alces