ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Xucrut casolà ecològic

Xucrut casolà ecològic
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 col ecològica

1,5 cullerades de sal fina

 

Elaboració

1. Treu les fulles exteriors de la col, talla la col per la meitat i talla-la a tires fines.

2. Posa les tires de col en un bol i posa-hi la sal. Deixa reposar 10 minuts. Barreja i deixa reposar 10 minuts més.

3. Posa la col en un pot de vidre amb tancament hermètic. Amb l'ajuda d'una cullera de fusta anem prement la col al fons del pot per tal que no quedin bombolles d'aire a l'interior i que la col vagi alliberant el seu líquid. Afegeix el líquid que t'hagi quedat al bol fins que la col quedi coberta.

4. Col·loca pesos dins del pot per tal que la col quedi submergida amb el líquid.

5. Deixa reposar a temperatura ambient i en un lloc fosc durant 1 mes.
Un cop passat aquest temps guardar-lo a la nevera i gastar-lo abans de 6 mesos.

6. Afegeix-lo a les teves amanides o als plats que més t'agradin.

Bon profit!

Una recepta de: nourishedkitchen.com