ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Trinxat de la Cerdanya

Trinxat de la Cerdanya
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 col 
1 kg de patates
4 rostes o xulles de cansalada
2 grans d'all
oli d'oliva extra verge
llard de porc
sal 

 

Elaboració

1. Poseu una olla amb aigua al foc. Quan comenci a bullir, tireu-hi un pols de sal i la col, netejada i trossejada.

2. Mentrestant, peleu les patates, talleu-les a trossos regulars i afegiu-les a l'olla. Deixeu-ho bullir uns 25 minuts fins que estigui tot cuit.

3. Escorreu bé la patata i la col. Passeu la col i les patates a una cassola i trinxeu-les amb l'ajut de l'escumadora, per tal que quedi ben barrejat.

4. En una paella amb una mica d'oli i una mica de llard, fregiu-hi els alls pelats; quan estiguin ben daurats, retireu-los. Afegiu-hi després la cansalada i fregiu-la bé, fins que quedi ben rossa. Reserveu-la.

5. Poseu un xic d'aquest oli a dins de la cassola on hi ha la col i les patates, i removeu-la bé.

6. A la paella on heu fregit la cansalada, i amb el greix que queda, poseu-hi tot el que hi ha a la cassola, formeu com una truita i enrossiu-la molt bé per les dues bandes. Quan estigui al punt, serviu-la de seguida amb els trossos de cansalada a sobre.

 

Bon profit!

 

Una recepta de catalunya.com