ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >
Crema de bròquil i ceba

Crema de bròquil i ceba

Preparem el bròcoli, rebutjan els tronxos més gruixuts i el bullim o fem al vapor a cocció curta.

Posem aigua a bullir i blanquegem els brots de col i les cebes tendres... Veure

 

 

Llomillet amb crema rústica de bacó i bròquil

Llomillet amb crema rústica de bacó i bròquil

Bullim el bròquil al dente i el reservem amb aigua freda.
Seguidament tallem el filet de porc a llomillet i el marquem en una paella amb un raig d’'oli.
Per a preparar la salsa, tallem la ceba i el carbassó en bronoise... Veure

 

 

Saltat de verdures amb xiitake

Saltat de verdures amb xiitake

Tallem les verdures en trossos regulars i petits.
Les saltem per separat al wok, una paella molt útil per fer aquest tipus de plat.
Saltar les verdures significa fregir a foc molt viu i agitant-lo de tant en tant... Veure

 

 

Bacallà amb bunyols de bròquil

Bacallà amb bunyols de bròquil

Fregiu el bacallà enfarinat i reserveu-lo.?Bulliu, enfarineu i fregiu el bròquil, i reserveu-lo.?El bròquil es pot arrebossar amb farina i ou.
En una cassola feu un sofregit amb la ceba i quan estigui rossa afegiu-hi el bacallà, la picada i una mica d’aigua... Veure

 

 

Quiche de bròquil, fessols i mató

Quiche de bròquil, fessols i mató

Coure al vapor el bròquil net durant uns 25 minuts (en vaig reservar el tronc per fer la crema de verdures).
Saltejar els fessols a la paella amb una mica d'oli fins que quedin una mica torradets... Veure

 

 

Paté vegetal de bròquil

Paté vegetal de bròquil

Coeu el bròquil al vapor durant uns 7 minuts (per preservar els nutrients). També el podeu coure al papillot.
Un cop cuit el triturem juntament amb el formatge de cabra, el formatge per untar, un raig d'oli d'oliva extra verge i un pessic de sal... Veure

 

 

Lasanya de pasta d'espinacs i verdures al curri

Lasanya de pasta d'espinacs i verdures al curri

Piquem ben fins els porros, i els posem en una paella amb una mica d’oli al foc. Salem i tapem.
Piquem la cabeça d’alls ben petit. Afegim al porro i deixem coure ja destapat... Veure

 

 

Saltejat oriental amb espaguetis

Saltejat oriental amb espaguetis

Netejar i tallar el bròquil (trossets no massa grans) i coure’l al vapor fins que quedi cuit però no tou.
Preparar la pasta segons les instruccions i escórrer-la. Mentrestant, escalfar oli en una paella, saltejar el tofu fins que quedi daurat per tots els costats i reservar-la... Veure

 

 

Pastissets de bròquil romanesco

Pastissets de bròquil romanesco

1. Rentem i trossegem el romanesco. El bullim al vapor en una olla. Un cop cuit deixem que es refredi una mica.

2. Posem el bròquil romanesco a la picadora, hi afegim tots els ingredients i ho triturem... Veure

 

 

Pizza amb base de bròquil

Pizza amb base de bròquil

1. Renta bé el bròquil i tritura-ho en cru en un robot o processador de cuina fins a aconseguir una textura que s'assembli a la d'un cous cous... Veure