ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Quiche de bròquil, fessols i mató

Quiche de bròquil, fessols i mató
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 bròquil ecològic
330 grams de fessols cuits
1 massa rodona de pasta de full de 230 grams
250 grams de mató
200 ml de nata
3 ous ecològics
oli, sal i pebre

 

Elaboració

Coure al vapor el bròquil net durant uns 25 minuts (en vaig reservar el tronc per fer la crema de verdures).
Saltejar els fessols a la paella amb una mica d'oli fins que quedin una mica torradets.
Batre els ous amb la nata, el mató, el pebre i la sal.
Calentar el forn a 200º.
Estendre la pasta de full damunt un motlle de base desmotllable. Punxar la base amb una forquilla. Cobrir el seu interior amb paper d'alumini pressionant bé les parets. Coure 10 minuts. Retirar el paper d'alumini i coure 5 mintus més.
Barrejar els fessols amb el batut i omplir el motlle. Repartir el bròquil per tota la quiche.
Coure a 200º durant 30 minuts.

Troabràs la recepta a Gourmenderies.