ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Fruita per l’oficina

Inverteix en la salut del teu equip, inverteix en un projecte social.

 

La Tavella, una iniciativa empresarial promoguda per dues entitats sense ànim de lucre, la Fundació Viver de Bell-lloc i l’Associació Sant Tomàs - PARMO, que té com a objectiu la integració sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental sever a través de la venda per Internet i lliurament a domicili d’aliments ecològics.
 
1. El producte que distribuïm és ecològic certificat, de temporada i de la màxima proximitat.
 
2. El contingut l’anem treballant per acomodar-lo als vostres gustos sempre tenint en compte que és fruita per menjar a l’oficina, o sigui fruita “fàcil” de consumir.
 
3. L’oferta de producte variarà en funció de la disponibilitat i el nivell de preus de cada setmana. La proporció de cada fruita la podem variar sempre que ens moguem dintre del preu pactat. Si voleu afegir altres varietats que tinguin un preu que no respecti aquest marge s’hauran de cobrar a banda o variar el preu de la cistella a l’alça. Podeu també afegir altres productes: iogurts, sucs, cafè,... tot el que trobeu al nostre web.
 
4. Servim a Barcelona i àrea metropolitana de dilluns a divendres a partir de les 08:00. A la resta de Catalunya totes les tardes entre les 16:00 i les 19:00.
 
5. Podem servir la comanda en tantes caixes com punts de consum ens indiqueu. El mateix repartidor pot recollir les caixes buides i el producte que hagi sobrat, si és el cas, i substituir-les per les noves, d’aquesta manera no us heu de preocupar de res.
 
6. L’import invertit en fruita per als treballadors computa com a mesura alternativa per al compliment de la LSMI (La Tavella és un centre especial de treball).
 
7. La forma de pagament habitual és mitjançant transferència a 30 dies data factura amb una única factura mensual que inclou tot el producte servit.
 
8. Oferim als treballadors de l’empresa descomptes per a les seves compres particulars així com la possibilitat de lliurar les comandes al lloc de treball sense càrrec de transport.
 
9. Posem a disposició de les empreses clients les nostres finques de Cànoves i Samalús i de Fogars de Montclús per a fer activitats de voluntariat corporatiu o team building, així com per activitats d’oci familiar els caps de setmana. També disposem de sales equipades per a jornades de formació i /o presentacions.
 
10. Per ajudar als clients a posar en valor la fruita que es distribueix generem continguts ad-hoc de forma periòdica i gratuïta. Continguts al voltant de l’origen dels productes, de les seves característiques i beneficis i del projecte social que hi ha darrera.
 

Per a més informació envieu un e-mail a hola@latavella.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible.

“Fruita