Fruita per l’oficina

Inverteix en la salut del teu equip, inverteix en un projecte social.

La Tavella, una iniciativa empresarial promoguda per dues entitats sense ànim de lucre, la Fundació Viver de Bell-lloc i l’Associació Sant Tomàs - PARMO, que té com a objectiu la integració sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental sever a través de la producció i venda per Internet de fruites i verdures.

1. El producte és ecològic certificat, de temporada i de la màxima proximitat.

2. El contingut de les cistelles de fruita l’anem treballant per acomodar-lo als vostres gustos sempre tenint en compte que és fruita per menjar a l’oficina, o sigui fruita “fàcil” de consumir.

3. L’oferta de producte varia en funció de la disponibilitat i el nivell de preus de cada setmana. La proporció de cada fruita la podem variar sempre que ens moguem dintre del preu pactat. Si voleu afegir altres varietats que tinguin un preu que no respecti aquest marge s’hauran de cobrar a banda o variar el preu de la cistella a l’alça. Podeu també afegir altres productes: iogurts, sucs, ... tot el que trobeu al nostre web.

4. Podem servir la comanda en tantes caixes com punts de consum ens indiqueu. El mateix repartidor pot recollir les caixes buides i el producte que hagi sobrat si és el cas i substituir-les per les noves, d’aquesta manera no us heu de preocupar de res.

5. Podem servir de dimarts a divendres en horari matinal o de tarda, a partir de les 10:00 en franges de dues hores.

6. La forma de pagament habitual és mitjançant transferència a 30 dies data factura amb una única factura mensual que inclou tot el producte servit.

7. La Tavella, en ser un Centre Especial de Treball qualsevol compra de producte que se li faci computa com a mesura de compliment alternatiu de la LISMI.

8. Podem oferir als vostres treballadors un % de dte. sobre les seves compres particulars i fer promocions exclusives per a la vostra empresa. A més, posem a disposició de les empreses clients la nostra finca a Cànoves i Samalús per a fer activitats de voluntariat corporatiu o Team Building, que nosaltres mateixos organitzem.

Per a més informació envieu un e-mail a hola@latavella.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible.

“Fruita

 

Applus Applus Applus ccpae ccpae
Malabars | Copyright © 2013 la tavella