Ingredients
1 manat de calçots
1 patata
Aigua
Oli d'oliva
Sal
Llet o crema de llet
Germinat de ceba
Elaboració
1. Posar els calçots trossejats en una olla amb una mica l'oli i a foc lent, ofegar-los una mica.
2.Afegir la patata trossejada i l'aigua i fer bullir una estona.
3.Un cop cuita la patata, passar-hi la batedora fins que quedi una crema. S'hi pot afegir una mica de llet i fer bullir una mica mes.
També s'hi pot afegir, un cop retirat del foc, abans de servir, un raig de crema de llet per suavitzar-la una mica.
4.Decorar amb germinats de ceba o romesco i pinyons torrats.
Que aprofiti!
Foto: www.mylittlethings.com
La Tavella som una empresa social de repartiment de cistelles de fruita i verdura ecològica, de temporada i de proximitat.
Descobreix en aquest enllaç les 10 tipologies de cistelles i tria la que més s'ajusti a les teves necessitats!