Ingredients
1 paquet d'oblies per a fer crestes
1 ou batut
2 boles de formatge mozzarella
2 tomàquets
4 cullerades soperes de salsa al pesto.
Elaboració
Deixa descongelar la massa de les crestes en el cas que estiguessin congelades.
Obre el paquet i separa acuradament les oblies perquè no es trenquin i disposa-les sobre un drap humitejat o superfície dura.
Unta el centre de cada oblia amb 1/2 cullerada per a postres de la salsa al pesto.
Talla els tomàquets en mitges rodanxes gruixudes.
A continuació, descartar el sèrum del formatge mozarella, asseca amb paper de cuina i talla el formatge en grillons de mig centímetre de gruix.
Col·loca mitja rodanxa de tomàquet i un grilló de formatge en el centre de l'oblia just damunt del pesto.
Precalenta el forn a 180è.
Humiteja les vores i estreny amb els dits per a tancar l'empanada formant una mitja lluna.
Amb ajuda d'una forquilla estrenyem les vores per a acabar de segellar la cresta o els retorcem cap a dins.
Pinta la superfície de les crestes amb ou batut i col·loca-les en una safata lleugerament greixada amb oli.
Enforna fins que estiguin daurades, aproximadament entre 10 i 15 minuts depenent del forn.
Bon profit!
Una recepta de directoalpaladar.com