ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >

Empanadilles de tomàquet, mozzarella i pesto

Empanadilles de tomàquet, mozzarella i pesto
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 paquet d'oblies per a fer crestes
1 ou batut
2 boles de formatge mozzarella
2 tomàquets 
4 cullerades soperes de salsa al pesto.

 

Elaboració

Deixa descongelar la massa de les crestes en el cas que estiguessin congelades.

Obre el paquet i separa acuradament les oblies perquè no es trenquin i disposa-les sobre un drap humitejat o superfície dura.

Unta el centre de cada oblia amb 1/2 cullerada per a postres de la salsa al pesto.

Talla els tomàquets en mitges rodanxes gruixudes.

A continuació, descartar el sèrum del formatge mozarella, asseca amb paper de cuina i talla el formatge en grillons de mig centímetre de gruix.

Col·loca mitja rodanxa de tomàquet i un grilló de formatge en el centre de l'oblia just damunt del pesto.

Precalenta el forn a 180è.

Humiteja les vores i estreny amb els dits per a tancar l'empanada formant una mitja lluna.

Amb ajuda d'una forquilla estrenyem les vores per a acabar de segellar la cresta o els retorcem cap a dins.

Pinta la superfície de les crestes amb ou batut i col·loca-les en una safata lleugerament greixada amb oli.

Enforna fins que estiguin daurades, aproximadament entre 10 i 15 minuts depenent del forn.


Bon profit!

Una recepta de directoalpaladar.com