ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >

Bomba de formatge vegà amb crosta de festuc eco

Bomba de formatge vegà amb crosta de festuc eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1/2 tassa de festucs triturats

crackers de blat sarraí

1 tassa d’anacards

1/4 culleradeta de sal

1/4 culleradeta de pebre

2 cullerades soperes de suc de llima

1 cullerada de vinagre blanc

1 cullerada de vi blanc

2 grans d'all

2 cullerades d'aigua

1 branca de romaní trencat en trossos

1 branca de farigola trencada a trossos

 

Elaboració

1. Poseu els anacards en remull tota la nit amb aigua suficient per cobrir-los a la nevera.

2.L’endemà, escórrer l’aigua i afegir els anacards en un pot per triturar. Afegir-hi també la sal, el pebre, el suc de la llima, el vinagre blanc, el vi blanc, els grans d’all i 2 cullerades d’aigua. Triturar bé fins que quedi cremós.

3. Afegir el romaní i la farigola a trossos i tastar la bomba de formatge. Rectificar de sal si cal.

4. Posar la bola de formatge vegà en un drap o fins i tot mocador molt fi, l’emboliquem i el posem sobre un colador en un bol. El deixem a la nevera durant la nit perquè tregui l’excés d’aigua. L’endemà, treure la bola de formatge del drap. Hi ha d’haver una mica de líquid escorregut i el formatge ha de ser més ferm.

5. Allisem les bores del formatge i col·loquem els festucs triturats en un plat. Fem rodar el formatge per sobre fins que tot l’exterior quedi cobert.

6. Serviu-lo juntament amb raïm i crackers de blat sarraí!

 

Bon profit!