ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Calçots arrebossats

Calçots arrebossats
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

16 Calçots
2 Ous
Farina
Sal
Oli
Aigua
Salsa Romesco

 

Elaboració

Quan els calçots són prims es tallen les arrels, es retira la primera fulla i la part verda.
Quan són més gruixuts s’han d’escaldar prèviament 3-4 minuts.
Feu una pasta amb la farina, una mica d'aigua, la sal i els ous.
Passeu-los per la pasta i fregiu-los en oli calent i abundant.
S'acompanyen amb salsa romesco.

Font: Corpus Culinari Català