ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Amanida tèbia de faves i ravenets eco

Amanida tèbia de faves i ravenets eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

(per a 4 persones)

3 tasses de faves eco desgranades
1 ceba tendra
12 ravenets
Oli d'oliva verge
Sal
Vinagre de poma
Mostassa

 

Elaboració

1. En una olla amb aigua amb sal, bullir les faves durant 15 minuts a foc mitjà.

2. Tallar la ceba tendra a juliana i els ravenets a rodanxes fines

3. En un bol posar una mica d'oli d'oliva, el vinagre, la mostassa i barrejar fins a aconseguir una vinagreta homogènia

4. Posar les faves en bols individuals per servir, afegir-hi la ceba tendra i els ravenets.

5. Afegir la vinagreta per sobre, barrejar i ja ho podrem servir!

Bon profit!

Una recepta de: circusgardener.com