ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Ofegat de faves i pèsols

Ofegat de faves i pèsols
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

250 g de pèsols desgranats
250 g de faves tendres desgranades
Unes fulles de menta
6 allets tendres
Ceba confitada
1 copeta de vi blanc sec ecològic
1 tira d’alga kombu (remullada durant 15 minuts)
Aigua mineral
Oli d’oliva verge extra
Sal

 

Elaboració

En una cassola, amb un bon raig d’oli d’oliva, fregim lleugerament els allets tendres. A continuació hi posem 3 o 4 cullerades de ceba confitada i hi tirem el vi blanc; tot seguit hi posem les faves i les fulles de menta, remenem una mica tot plegat i hi afegim una mica d’aigua fins a cobrir just el conjunt i la tira d’alga kombu.
Ofeguem amb la cassola tapada a foc lent uns 15 minuts. Hi afegim els pèsols i, si cal, una mica més d’aigua i continuem la cocció fins que tot sigui cuit (amb 10-15 minuts més en tindrem prou).
Cal tenir en compte que els temps de cocció dels dos llegums són diferents.
Si no tenim ceba confitada, sofregirem la ceba al principi de la preparació.

Una recepta d’Ets el que Menges