ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Caneló de porro i brandada de bacallà

Caneló de porro i brandada de bacallà
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

4 porros
500g de bacallà
250 cl oli oliva
4 grans d'all
Melmelada de porro de La Fageda (opcional)

 

Elaboració

Tallar els porros a uns 10 cm de llargada i posar-los a escaldar en una olla durant 7 minuts.
Seguidament, treure’ls de l'aigua calenta i posar-los en aigua freda.
Separar el cor del porro de les fulles, intentant que no es trenquin.
Posar en una paella el cor dels porros i daurar-los.

Per a la brandada:


Confitar el bacallà amb oli i els grans d'all (10 minuts).
 Triturar el bacallà amb la batedora, anar tirant l'oli a poc a poc fins que emulsioni.
Quan la farsa estigui freda, posar-la a dins les fulles del porro i ja tenim els canelons fets.
Al plat es posen dos canelons amb la melmelada de porro i els cors de porro daurats per decorar.


Una recepta del retaurant Cúrial Reial, Cuina Volcànica.