ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Farinosa

Farinosa
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

350 g de poma tallada a rodanxes
200 cl d'aigua
60 g de sucre
10 cl d'oli
50 g de llevat premsat
1 pessic de matafaluga i celiandre
Ou
Sal
Farina

 

Elaboració

Desfeu el llevat amb l’'aigua i afegiu-hi l’'oli, el sucre, la matafaluga, el celiandre i la sal.
Afegiu-hi farina fins que quedi una massa consistent, però no massa dura.
Deixeu-la reposar tapada amb un drap perquè fermenti.
Quan comenci a pujar, feu-ne boletes i deixeu-les fermentar de nou.
Estireu les boles de massa en forma de mitja lluna.
Poseu al mig de cada peça de pasta uns trossos de poma, sucre i unes gotes d'’oli.
Pinteu les vores amb rovell d'’ou i plegueu per la meitat, tot prement molt bé les vores.
Unteu les farinoses amb oli i sucre per sobre i coeu-les al forn fins que quedin ben daurades.