Ingredients
· 400 g de penques cuites
· 2 o 3 rodanxes de pernil York
. 2 o 3 rodanxes de formatge cheddar
· 3 Ous per arrebossar
· Farina de blat per arrebossar
· Oli d'oliva verge extra per a fregir
Elaboració
Elaboració:
1. Tallem les penques de les bledes i guardem les fulles per a altres receptes. Amb l'ajuda del ganivet retirem els possibles brins i tallem porcions de penca de mida més o menys homogeni.
2. Posem a coure les penques en aigua amb sal uns 15 minuts fins que estiguin tendres.
3. Quan les peques de bleda estiguin al seu punt, tallem la cocció submergint-les en aigua freda.
4. Un cop temperades, les assequem bé i procedim al seu farcit amb porcions de pernil de York i formatge Cheddar.
5. Tanquem cada emparedat amb una altra penca cuita i formem un paquet que arrebossem amb farina i ou batut.
6. Fregim en oli molt calent fins a daurar i escorrem les penques en paper absorbent de cuina.
Bon profit!
Una recepta de directoalpaladar.com