ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >

Penques de bledes farcides de pernil i formatge

Penques de bledes farcides de pernil i formatge
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

· 400 g de penques cuites

· 2 o 3 rodanxes de pernil York

. 2 o 3 rodanxes de formatge cheddar

· 3 Ous per arrebossar

· Farina de blat per arrebossar

· Oli d'oliva verge extra per a fregir

 

Elaboració

Elaboració:

1. Tallem les penques de les bledes i guardem les fulles per a altres receptes. Amb l'ajuda del ganivet retirem els possibles brins i tallem porcions de penca de mida més o menys homogeni.

2. Posem a coure les penques en aigua amb sal uns 15 minuts fins que estiguin tendres.

3. Quan les peques de bleda estiguin al seu punt, tallem la cocció submergint-les en aigua freda.

4. Un cop temperades, les assequem bé i procedim al seu farcit amb porcions de pernil de York i formatge Cheddar.

5. Tanquem cada emparedat amb una altra penca cuita i formem un paquet que arrebossem amb farina i ou batut.

6. Fregim en oli molt calent fins a daurar i escorrem les penques en paper absorbent de cuina.

 

Bon profit!

 

Una recepta de directoalpaladar.com