ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Pasta amb albergínia rostida ecològica

Pasta amb albergínia rostida ecològica
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 albergínia gran eco
ceba eco
1-2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
1 gra d'all eco
Tomàquet sofregit eco al gust
400 g de pasta eco
Sal
 i pebre
Alfàbrega
 fresca *opcional
Formatge parmesà *opcional

 

Elaboració

1. Escalfem el forn a 200ºC.

2. Tallem l’albergínia a daus i la ceba a trossos i ho posem en una safata per forn amb oli, sal i pebre al gust. Coem al forn durant 20-25 minuts. Remenem a mitja cocció.

3. Mentrestant, coem la pasta amb una olla amb aigua i una mica de sal. Els minuts que ens indiqui el paquet o uns minuts més si la preferim ben cuita.

4. Piquem el gra d’all i el posem en una paella amb una mica d’oli, quan estigui una mica ros, hi afegim la salsa de tomàquet i deixem que faci una mica de xup-xup. Afegir les albergínies i la ceba a la salsa quan estiguin cuites.

5. Servim posant una bona base de pasta, la salsa de tomàquet per sobre i afegim unes fulles d’alfàbrega fresca picada per sobre i formatge parmesà.

Bon profit!

Una recepta de: asimplepalate.com