Ingredients
1 albergínia gran eco
1 ceba eco
1-2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
1 gra d'all eco
Tomàquet sofregit eco al gust
400 g de pasta eco
Sal i pebre
Alfàbrega fresca *opcional
Formatge parmesà *opcional
Elaboració
1. Escalfem el forn a 200ºC.
2. Tallem l’albergínia a daus i la ceba a trossos i ho posem en una safata per forn amb oli, sal i pebre al gust. Coem al forn durant 20-25 minuts. Remenem a mitja cocció.
3. Mentrestant, coem la pasta amb una olla amb aigua i una mica de sal. Els minuts que ens indiqui el paquet o uns minuts més si la preferim ben cuita.
4. Piquem el gra d’all i el posem en una paella amb una mica d’oli, quan estigui una mica ros, hi afegim la salsa de tomàquet i deixem que faci una mica de xup-xup. Afegir les albergínies i la ceba a la salsa quan estiguin cuites.
5. Servim posant una bona base de pasta, la salsa de tomàquet per sobre i afegim unes fulles d’alfàbrega fresca picada per sobre i formatge parmesà.
Bon profit!
Una recepta de: asimplepalate.com