ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Patates i cebes cremoses gratinades

Patates i cebes cremoses gratinades
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

2 patates ecològiques
1 ceba mitjana eco
2 tasses de formatge cheddar esmicolat
1 tassa de crema per cuinar
3 culleradetes d'orenga o farigola fresca, per guarnir
2 cullerades de mantega
sal i pebre al gust

 

Elaboració

1. Escalfeu al forn a 180 °C.

2.Peleu les patates i talleu-les a rodanxes ben fines, si en teniu utilitzeu una mandolina.

3. Peleu i talleu les cebes de la mateixa manera. I talleu les rodanxes de ceba a quarts perquè quedi amb trossos petits.

4. En un bol gran, afegiu les cebes, les rodanxes de patata, 3/4 de tassa de crema, les herbes fresques i 1 tassa i mitja de formatge. Barregeu-ho bé amb les mans. Salpebreu. Separeu les rodanxes de patata el millor que pugueu.

5. Col·loqueu la barreja en una font per a forn i disposeu les patates de manera uniforme. Poseu trossets de mantega per sobre.

6. Barregeu la resta de formatge amb la crema de llet i afegiu la barreja per sobre de les patates.

7. Cobriu amb paper d'alumini i cuineu durant 90 minuts. Traieu el paper d'alumini durant els últims 30 minuts de cocció perquè s'enrosseixi més. Podeu comprovar que és cuit amb la punta d'un ganivet o l'ajuda d'una forquilla o escuradents.


Bon profit!


Una recepta de: theviewfromgreatisland.com