ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Patates farcides amb xampinyons i espinacs eco

Patates farcides amb xampinyons i espinacs eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

4 patates eco grans
4 tasses de xampinyons tallats a trossos
4 tasses d'espinacs eco
1 cullerada d'oli
2 grans d'all, ben picats
sal

llavors de sèsam

 

Elaboració

1. Escalfar el forn a 200 °C. Amb una forquilla punxar unes mica les patates perquè es pugui escapar la calor mentre es coguin. Embolicar-les amb paper d'alumini i posar el forn 40-50 minuts o fins que estiguin cuites, podem utilitzar un escuradents per comprovar-ho.

2. En una paella, posar una mica d'oli, els alls picats, els xampinyons i una mica de sal. Cuinar 5-10 minuts fins que els bolets gairebé estiguin cuits. Afegir els espinacs i coure 3 minuts més.

3. Tallar les patates per la meitat i omplir-les amb la barreja de bolets i espinacs i posar el sèsam per sobre.

Bon profit!


Una recepta de: twospoons.ca