ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >

Amanida de carbassa rostida, pera i feta eco

Amanida de carbassa rostida, pera i feta eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

carbassa eco, tallada a rodanxes
2 cebes vermelles, tallades en 4 trossos
2 peres, tallades a rodanxes
¾ tassa de feta
3 tasses d'enciam eco
2 tasses d'escarola eco
1 tassa de ruca fresca
½ tassa de nous
½ magrana
Fulles de menta fresca


Per amanir
2 cullerades de mostassa
3 cullerades de iogurt
1 cullerada de mel
3 cullerades de suc de llimona
½ culleradeta d'all en pols
Una mica de sal (opcional)

 

Elaboració

1. Engegueu el forn a 200 ° C i poseu les rodanxes de carbassa, la pera i la ceba en una safata pel forn amb paper de forn. Coure durant 20-25 minuts.

2. Un cop la carbassa, la ceba i les peres quedin tendres i daurades, traieu-les del forn i reserveu-les perquè es refredin.

3. Mentrestant, poseu en un bol l'enciam, l'escarola i la ruca.

4. En un bol petit, barrejar tots els ingredients de la salsa per amanir.

5. Afegir la verdura del forn a l'amanida, afegir el formatge feta, la magrana i les nous.

6. Decorar amb unes fulles de menta fresques i amanir bé amb la salsa que hem preparat.

Bon profit!

Una recepta de: nutriciously.com