ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Pizza amb base de moniato

Pizza amb base de moniato
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

Per la base:
1 moniato eco cuit pelat

2/3 de tassa de flocs de civada eco
1 ou eco
½ cullerada petita de sal
1 polsim d'all en pols
1 cullerada d'OOVE

Toppings pizza:
Tomàquet xerri eco
Col Kale eco
Ceba vermella eco
Olives eco
Sofregit de tomàquet eco

 

Elaboració

1. Preescalfeu el forn a 210 °C.

2. Tritureu el moniato cuit i la civada fins a obtenir una pasta homogènia. Afegiu l'ou, l'all en pols i la sal. Triturem de nou fins que quedi una massa espessa.

3. En una safata per forn amb paper per forn posem la massa i amb l'ajuda de les mans li donem forma rodona o rectangular fins que ens quedi una base d'entre 0,5 i 1 cm de gruix. Si se'ns enganxa molt els dits, hi podem posar un paper de forn a sobre per escampar bé la base.

4. Coem la base al forn durant 30 minuts, fins que la part superior estigui seca al tacte.

5. Afegim els ingredients que més ens agradin, en el nostre cas salsa de tomàquet, tomàquets xerri, ceba, col kale, olives i una mica de formatge. I cuinem durant 15 minuts més fins que els toppings escollits estiguin cuits.

Bon profit!

Una recepta de: frommybowl.com