ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Hamburgueses de remolatxa eco

Hamburgueses de remolatxa eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

(per 6 hamburgueses aprox.)

2 remolatxes mitjanes eco pelades
170 g de mongetes eco en conserva
95 g de nous eco
45 g de flocs de civada eco
25 g de llavor de lli mòltes
2 grans d'all eco
1 culleradeta de romaní sec
1/2 culleradeta de farigola seca
1/4 culleradeta de canyella
1/4 culleradeta de caiena (opcional)
1/2 culleradeta de sal marina

 

Elaboració

1. Preescalfeu el forn a 190 °C.

2. Piqueu les remolatxes amb l'ajuda d'un processador d'aliments o un ratllador.

3. Amb una batedora, triturar les nous, els flocs de civada, el lli, els alls, les espècies i la sal, fins que quedi com una farina.

4. Afegir-ho tot al processador d'aliments i afegir les mongetes i barrejar bé. Fins que quedi com una pasta.

5. Per crear les hamburgueses, agafar amb la mà un grapat de pasta i donar-li forma. Col·locar-les a una safata de forn amb paper de forn.

6. Coure al forn a mitjana alçada i amb ventilador durant 20 minuts, girar i coure a la part superior del forn 15 minuts més, o fins que les vores quedin cruixents i estiguin daurades.

7. Servir l'hamburguesa acompanyada amb del que més us agradi.

Bon profit!

Tip: les podeu guardar a la nevera fins a 5 dies o congelar-les fins a 2 mesos.

Una recepta de: frommybowl.com