ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >

Amanida de flors comestibles eco

Amanida de flors comestibles eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

Ruca eco
Espinac baby eco
1 poma eco 
1 pastanaga eco
1/4 ceba tendra 
Ravenets eco 
Orenga i alfàbrega eco
Formatge de cabra cremós o festucs triturats (vegans)
Flors comestibles eco (sense tiges)

Per a la vinagreta:
1/4 de tassa de suc de taronja
3 cullerades d’OOVE
2-3 cullerades de vinagre
1 pessic de sal
 

 

Elaboració

1. En un bol posem la ruca i l’espinac baby.

2. Tallem la poma per la meitat, traiem el cor i la tallem a làmines primes. Tallem també els ravenets amb rodanxes, la ceba tendra a juliana i la pastanaga a tires fines amb l’ajuda d’un pelador. Afegim tot al bol.

3. Preparem la vinagreta, barrejant bé tots els ingredients.

4. Posem la vinagreta a l’amanida, l’alfàbrega i l’orenga picada i barregem bé.

5. Afegim les flors i el formatge o els festucs per sobre i ja podrem servir.

Bon profit!

 

Una recepta de: theviewfromgreatisland.com