ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Patates Hasselbacken eco amb all

Patates Hasselbacken eco amb all
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

(per a 4 persones)

4-6 patates eco

1 cullerada de mantega desfeta

1 cullerada d’oli d'oliva

3 grans d’all picats

Sal i pebre al gust

Opció A) parmesà, mozzarella i julivert

Opció b) romaní o les espècies que més us agradin

 

Elaboració

1. Rentar bé les patates, ja que les courem amb pell i per tant és molt important que siguin ecològiques.

2. Un cop netes, tallar a rodanxes de gairebé 1 cm, però sense arribar a tallar-les del tot.

3. Pelar els grans d’all i picar-los. En un bol barrejar l’all picat, la mantega desfeta i l’oli.

4. Posar el forn a 220 º C. Mentrestant, posar les patates en una safata per forn amb paper de forn. I afegir-hi per sobre la barreja d’all.

5. Salpebrar les patates al gust i coure durant 20 minuts.

6. Afegir novament la barreja amb l’all per sobre les patates i les espècies o el parmesà i la mozzarella per sobre i coure 25 minuts més o fins que les patates estiguin cuites.

7. Servir amb una mica de julivert per sobre!

 

Bon profit!

 

Una recepta de: delish.com