Ingredients
(per a 4 persones)
1 cullerada de mantega desfeta
Sal i pebre al gust
Opció A) parmesà, mozzarella i julivert
Opció b) romaní o les espècies que més us agradin
Elaboració
1. Rentar bé les patates, ja que les courem amb pell i per tant és molt important que siguin ecològiques.
2. Un cop netes, tallar a rodanxes de gairebé 1 cm, però sense arribar a tallar-les del tot.
3. Pelar els grans d’all i picar-los. En un bol barrejar l’all picat, la mantega desfeta i l’oli.
4. Posar el forn a 220 º C. Mentrestant, posar les patates en una safata per forn amb paper de forn. I afegir-hi per sobre la barreja d’all.
5. Salpebrar les patates al gust i coure durant 20 minuts.
6. Afegir novament la barreja amb l’all per sobre les patates i les espècies o el parmesà i la mozzarella per sobre i coure 25 minuts més o fins que les patates estiguin cuites.
7. Servir amb una mica de julivert per sobre!
Bon profit!
Una recepta de: delish.com