ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Patates eco farcides amb tonyina

Patates eco farcides amb tonyina
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

(per a 2 persones)

4 patates mitjanes ben netes

2 cullerades d’oli d’oliva

200 g de formatge Cheddar ratllat

Una mica de pebre

185 g de tonyina en conserva

2 cebes tallades a daus

Amanida per acompanyar (opcional)

 

Elaboració

1. Escalfar el forn a 200ºC. Punxeu les patates amb l’ajuda d’una forquilla i fregueu-les amb una mica d’oli per sobre la pell i condimenteu amb una mica de sal.

2. Posar les patates al forn amb una safata per forn amb paper per forn i coure durant 1 hora, girant de tant en tan, o fins que estiguin cuites.

3. Mentrestant, en una paella coure la ceba tallada a daus. Quan estigui gairebé cuita, afegir la tonyina i cuinar 1 minut. Reservar

4. Un cop cuites, tallar les patates per la meitat i buidar-les. Posar el contingut de la patata en un bol. Afegir el formatge, una mica de pebre i sal al gust. Barrejar, afegir una mica de llet si ho volem més suau.

5. Barrejar la patata amb al ceba i la tonyina. Farcir les pells de patata amb la barreja.

6. Posar de nou les patates al forn, amb una mica de formatge rallat per sobre. Gratinar 20 minuts fins que estigui el formatge rosset. Servir amb una mica d’amanida.

 

Bon profit!

 

Una recepta de : goodtoknow.co.uk