ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Torrades de moniato amb ou poché eco

Torrades de moniato amb ou poché eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 moniato eco

1 alvocat pelat i aixafat

½ tassa d’espinacs baby

4 talls de pernil

4 ous eco

2 cullerades d’oli d'oliva verge extra

Julivert per decorar

Sal i pebre (opcional)

 

Elaboració

1. Escalfa el forn a 200 °C.

2. Renta el moniato i talla'l a làmines de la mateixa mida. Col·loca-les en una safata per forn amb paper per forn i un raig d'oli i cou durant 30 minuts. Gira al cap de 15 minuts. Retira quan estiguin cuites.

3. Mentrestant, posa una olla amb aigua al foc. Quan bulli, trenca i posa els ous dins de l'olla. Cou durant 3-4 minuts. Retira'ls i reserva'ls.

4. En una paella posa un raig d'oli i cou el pernil salat durant 1 minut. Retira i deixa en un paper absorbent.

5. Quan les torrades estiguin cuites, posa-les al plat i afegeix l'alvocat aixafat, els espinacs baby, el pernil i l'ou poché a sobre.

Bon profit!

 

Una recepta de downshiftology.com