ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Crema de castanyes amb bolets eco

Crema de castanyes amb bolets eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

250 g de castanyes netes i cuites

patata eco

porro eco

50 g de bolets eco

1 litre de caldo de verdures o de pollastre

Oli d'oliva verge extra

 

Elaboració

1. Coure les castanyes si no estan cuites. Escalfar el forn a 200º C, fer un tall a la pell de les castanyes, perquè no explotin quan les coem, i posar-les al forn en una safata durant 20-25 minuts. Treure del foc i mantenir tapades amb un drap de cuina.

2. Rentar i tallar el porro i la patata.

3. En una paella posem una mica d'oli i la patata tallada a daus, remenem i al cap d'uns minuts afegim el porro tallat, coem una mica; i afegim un got de caldo. Cuinem durant 10 minuts.

4. Mentrestant, pelem les castanyes i les trossegem. Afegim les castanyes a la paella, les coem una mica i hi afegim la resta de caldo. Coem durant 10 minuts.

5. Mentrestant, tallar els bolets a làmines i coure a la paella.

6. Triturem el caldo i servim amb unes làmines de bolets per sobre de cada plat.

Bon profit!

Una recepta de: cuinacinc.blogspot.com
Foto de: thefeedfeed.com