ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Vichyssoise

Vichyssoise
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

500 g de porros
2 patates
1 llimona
2 pomes
2 talls de pernil salat
1200 ml de brou de gallina
Llet de coco

 

Elaboració

Comencem a preparar la vichyssoise tallant els porros a trossets. Oli a la cassola, i hi fem suar el porro a dins.
Per espessir-ho, hi posarem la patata. La pelarem, l'esberlarem, i cap dins.
Mentrestant, tallem petit el pernil, com si fossin bastonets.
Posem un bol amb aigua i unes gotes de llimona.
Tallem ben fina la poma i la posem al bol perquè no s'oxidi.
Ara posem dins de la cassola el brou de gallina.
Un cop ho hem bullit, només ens cal triturar-ho. Ja tenim la base de la vichyssoise.
Ara hi afegim brou i ho anem remenant. Ho suavitzem amb llet de coco.