ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >

Albergínia ecològica a la parmesana

Albergínia ecològica a la parmesana
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

4 albergínies grans

2 cebes tendres

300 g de mozzarella ratllada

1 pot de salsa pomodoro

200 g de formatge parmesà

Alfàbrega fresca

All

Oli d'oliva verge extra

 

Elaboració

1. Netegem i tallem les albergínies en talls longitudinals de mig centímetre aproximadament. Els posem en aigua salada freda amb un pes al damunt per treure'ls-hi l'amargor.

2. Mentrestant, comencem a preparar la salsa. Posem una paella a foc mitjà amb un raig generós d'oli d'oliva on sofregirem a poc a poc la ceba tendre i el gra d'all picats.

3. Paral·lelament comencem a coure els talls d'albergínia ben secs i escorreguts en una paella amb un bon raig d'oli a foc mitjà un parell de minuts per cara. Els reservem amb paper absorbent.

4. Tornem al sofregit... quan la ceba estigui transparent tirant a daurada apugem el foc i afegim la salsa pomodoro. Salpebrem i afegim una culleradeta de sucre perquè ens ajudi a matar l'amargor del tomàquet.

5. Ho deixem coure remenant de tant en tant (uns 15 a 20 minuts). Quan tinguem la salsa cuita i ens hagi reduït afegim les fulles d'alfàbrega fresca, apaguem el foc i tapem.

6. En una safata apta pel forn, hi posem una base de la salsa de tomàquet, seguida d'una capa d'albergínies una al costat de l'altre una mica encavalcades fins a cobrir la superfície, una capa de mozzarella, una capa de salsa de tomàquet, i repetim fins a tenir 3 pisos.

7. Acabem ratllant parmesà de manera generosa per sobre que cobreixi tota la superfície.

8. Posem la safata al forn a 180 °C durant 15-20 minuts. La deixem reposar i la servim tèbia.

Bon profit!

Una recepta de: cuinetes.bloks.cat