Ingredients
1 làmina de pasta de full
Formatge ratllat tipus Gruyere
Sal i pebre
Elaboració
1. Escalfar el forn a 180ºC a dalt i a baix.
2. Posar la pasta de full en un motlle rodó d’uns 20-22 cm, la punxem amb una forquilla i la posem al forn durant 15 minuts.
3. Mentrestant, en una paella amb una mica d’oli, cuinem els porros i la ceba picats.
4. Quan estiguin cuits els porros i la ceba, hi afegim les bledes escorregudes i deixem que faci xup-xup durant 5 minuts.
5. En un bol hi posem els ous, la nata i ho barregem amb l’ajuda d’una forquilla.
6. Afegim les verdures cuites, el formatge ratllat, sal i pebre al gust i barregem.
7. Traiem el motlle del forn, hi afegim la barreja i ho posem al forn durant 30 minuts amb ventilador.
8. Comprovar que hagi quedat cuit, deixar refredar una mica i servir.
Bon profit!
Foto de: acouplecooks.com