Ingredients
3 plàtans ecològics molt madurs
100 g de farina d’espelta integral
1 cullerada petita de vainilla liquida o en pols
1 cullerada de canyella
Elaboració
1. Triturarem els flocs de civada. Reservar.
2. Posar els plàtans, els dàtils i la vainilla en un bol i triturar fins a obtenir una pasta homogènia.
3. Afegir els ous i barrejar amb l'ajuda d'unes varilles, ho podem fer manualment o amb l'ajuda d'una batedora.
4. Preescalfar el forn a 180 °C a dalt i a baix.
5. Afegir la canyella, el llevat, la farina d'espelta i la civada molta i seguir barrejant.
6. Quan tinguem una massa homogènia, afegir els nabius congelats i barrejar.
7. Posar la barreja en un motlle. Folrar-lo amb paper vegetal si no és de silicona.
8. Coure durant 45 minuts a 180 °C amb ventilador. Passat aquests minuts comprovar amb l'ajuda d'un escuradents si el pa està cuit.
9. Si està cuit, treure del forn i deixar refredar. Desemmotllar quan estigui totalment fred. I ja el podrem servir!
Bon profit!
Recepta adaptada i foto de: brooklynsupper.com