ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Pa de plàtan amb nabius ecològic

Pa de plàtan amb nabius ecològic
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

3 plàtans ecològics molt madurs

150 g de dàtils eco sense os

200 g de nabius congelats

4 ous ecològics

100 g de farina d’espelta integral

100 g de civada molta

1 cullerada petita de vainilla liquida o en pols

1 cullerada de canyella

1 cullerada petita de llevat

 

Elaboració

1. Triturarem els flocs de civada. Reservar.

2. Posar els plàtans, els dàtils i la vainilla en un bol i triturar fins a obtenir una pasta homogènia.

3. Afegir els ous i barrejar amb l'ajuda d'unes varilles, ho podem fer manualment o amb l'ajuda d'una batedora.

4. Preescalfar el forn a 180 °C a dalt i a baix.

5. Afegir la canyella, el llevat, la farina d'espelta i la civada molta i seguir barrejant.

6. Quan tinguem una massa homogènia, afegir els nabius congelats i barrejar.

7. Posar la barreja en un motlle. Folrar-lo amb paper vegetal si no és de silicona.

8. Coure durant 45 minuts a 180 °C amb ventilador. Passat aquests minuts comprovar amb l'ajuda d'un escuradents si el pa està cuit.

9. Si està cuit, treure del forn i deixar refredar. Desemmotllar quan estigui totalment fred. I ja el podrem servir!

Bon profit!

Recepta adaptada i foto de: brooklynsupper.com