ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Hamburgueses de salmó i quinoa

Hamburgueses de salmó i quinoa
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

(per a 2 persones)

200 g de filets de salmó salvatge vermell
1 tassa de quinoa
Alga wakame
1 ou o farina de cigró*
Pa ratllat
1 ceba
Shoyu o tamari
Suc de mitja llimona
Julivert fresc
Pebre
Sal

 

Elaboració

1. Cuinar lleument el salmó (a la planxa o al forn) i reservar-ho en un bol esmicolat.

2. Coure 1 part de quinoa per 2 parts d'aigua durant 30 minuts amb un tros d'alga wakame.

3. Barrejar en un bol el salmó amb la quinoa i afegir l'ou batut, la ceba picada, unes gotes de shoyu/tamari i del suc de llimona, julivert, pebre i sal.

4. Seguidament, anar afegint una miqueta de pa ratllat fins a aconseguir una massa consistent en que predomini el peix i la quinoa.

5. Donar forma d’hamburguesa a la massa i fregir-la en una paella amb una pinzellada d'oli de manera que quedi daurada per tots dos costats.

Si la massa no et queda suficientment consistent per donar-li forma d'hamburguesa, deixar que refredi 1 hora a la nevera.

* L’ou es pot substituir per farina de cigrons: apta per celíacs, intolerants a lactosa i a l'ou. En aquest cas, en comptes de batre l'ou amb el pa ratllat, farem una mescla amb 4 cullerades soperes de farina de cigró i la barrejarem bé amb 1 tassa/250 ml d'aigua per aconseguir una textura semblant a la de l'ou batut.

Una recepta de Pilar Benítez de Siéntete Radiante