ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Xató

Xató
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 escarola
1 arengada
salsa romesco

 

Elaboració

Tallem i netegem l'escarola que es deixa a remull una estona.
S’'escorre bé, ha de quedar ben seca; es pot embolicar en un drap i es premsa una mica.
La posem a un atuell i barregem la salsa romesco, amb l'’ajut de 2 culleres una estona. Deixem reposar unes 2 hores abans de menjar.
Paral·lelament haurem tret les escates a l’'arengada i la desfarem a bocinets. Tirem per sobre de l'escarola.