ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Crema de Sant Josep

Crema de Sant Josep
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 litre de llet


6 ous 

200 g de sucre 


25 g de maizena


1 barreta de canyella 


La pell d’una llimona

 

 

Elaboració

Agafem ½ litre de llet, la canyella, el sucre i la pell de la llimona i ho posem al foc fins que arrenqui el bull. Un cop ho ha fet ho retirem del foc. Ara agafem 6 yemes d’ou i la maizena, ho batem bé i afegim el ½ litre de llet restant.

Ho remenem bé i ho afegim a la barreja anterior. Ho posem tot al foc fluix i anem remenant fins que quedi espès. Aquí hem de vigilar que no arrenqui el bull. I ja està.

Podem treure la canyella i la pell de la llimona si no ens agrada trobar-ho. I ara ja només queda posar-ho a la nevera unes horetes fins que es refredi.

A la crema de Sant Josep s’hi afegeix una mica de nata i unes cireretes. Per fer la crema catalana és la mateixa base, però enlloc de nata s’hi afegeix sucre i es crema. Bon profit!


Trobaràs la recepta a aula2