Ingredients
1 litre de llet
6 ous
200 g de sucre
25 g de maizena
1 barreta de canyella
La pell d’una llimona
Elaboració
Agafem ½ litre de llet, la canyella, el sucre i la pell de la llimona i ho posem al foc fins que arrenqui el bull. Un cop ho ha fet ho retirem del foc. Ara agafem 6 yemes d’ou i la maizena, ho batem bé i afegim el ½ litre de llet restant.
Ho remenem bé i ho afegim a la barreja anterior. Ho posem tot al foc fluix i anem remenant fins que quedi espès. Aquí hem de vigilar que no arrenqui el bull. I ja està.
Podem treure la canyella i la pell de la llimona si no ens agrada trobar-ho. I ara ja només queda posar-ho a la nevera unes horetes fins que es refredi.
A la crema de Sant Josep s’hi afegeix una mica de nata i unes cireretes. Per fer la crema catalana és la mateixa base, però enlloc de nata s’hi afegeix sucre i es crema. Bon profit!
Trobaràs la recepta a aula2