ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >

Xoco-pomes Mindundis

Xoco-pomes Mindundis
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

Pomes (o peres, plàtans, cireres, maduixes, etc)
Cobertura de xocolata (blanca, amb llet o negra)
Per decorar: confits, crocant, confeti de sucre, fruits secs,…

 

Elaboració

Com temperar la xocolata?
Per poder treballar la xocolata el primer que hem de fer és fondre-la (al bany Maria o al microones) per després temperar-ne, una bona part, sobre una superfície freda (per exemple el marbre de la cuina ben net). La treballarem remenant amb una espàtula fins a reduir la temperatura de la xocolata a: 27ºC la xocolata blanca, 28ºC la xocolata amb llet i 29ºC la xocolata negre. Un cop agafen la temperatura adequada l’aboquem de nou en el bol amb la que hem reservat prèviament per tal de que recuperi +1ºC de temperatura. Ja la tenim llesta per poder-hi treballar!

Els nens s’ho passen pipa escampant la xocolata pel marbre! Ara bé, si teniu pressa o no teniu termòmetre, podeu fer la recepta directament amb la xocolata fosa entebiada però un cop freda i solidificada ens farà aigües i quedarà mate. Ara, de bona ho serà igual!

Un cop tenim la xocolata a punt:

Agafem la peça de fruita ja neta i ben seca i la “suquem” en la cobertura de xocolata ja fosa i temperada.
En altres bols tindrem les diferents decoracions. En un bol confits petits, en un altre el crocant, … En triem una i amb compte també li “suquem” la poma ja embetumada de xocolata i veurem que se’ns enganxa la mar de bé! Si ho preferiu també podeu girar la poma en un plat i amb les manetes tirar grapadets de la decoració que vulgueu.
Deixem refredar i solidificar la xocolata de la poma posant-la cap per avall per no trepitjar la cobertura.
Un cop freda… ataqueu-la! Ja us la podeu menjar! Bon profit i bona feina petits Mindundis!! I bona feina Papis!

I si ens sobra xocolata?? Sempre us podeu inspirar i fer figures o piruletes de xocolata! Imaginació al poder!


La recepta la trobaràs a Cuinetes.