La Tavella és una iniciativa empresarial que té com a objectiu la creació de llocs de treball per a persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental sever a través de la venda per internet i el lliurament a domicili d’aliments ecològics de temporada i de la màxima proximitat.
La promotora de La Tavella és la Fundació Viver de Bell-lloc, entitat sense ànim de lucre constituïda al 1982. Amb seu a Cardedeu, el seu àmbit d'actuació es circumscriu a la comarca del Vallès Oriental.
El 2006 donen les primeres passes un projecte d’agricultura ecològica gràcies a la cessió d’ús per part de la Generalitat d’una finca de 6ha al terme municipal de Cànoves i Samalús. El 2007 s’obté la primera collita i a partir d’aquell any es comença a comercialitzar la producció de la finca.
El 2012 el projecte suma una adhesió molt important: l'Associació Sant Tomàs - PARMO, entitat amb la que Fundació Viver de Bell-lloc col·labora des de fa molts anys i amb la que comparteix missió i valors. Amb aquesta incorporació el projecte enfila el camí de la consolidació des d'un punt de vista empresarial i com des de l'àmbit de la integració sociolaboral.
Actualment La Tavella dóna feina a 12 persones, 6 d'elles amb algun tipus de discapacitat.