La Tavella, horta ecològica amb compromís social

Què pot arribar a passar si sumem un projecte d’integració sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual i/o malaltia mental i la voluntat de recuperar l’agricultura tradicional? Doncs poden passar coses tant úniques com La Tavella.

A La Tavella som productors i comercialitzem directament fruita, verdura, ous i conserves, juntament amb altres productes ecològics, sempre de la màxima proximitat, de temporada i en la gran majoria de casos provinents de l'economia social. Les nostres finques es troben a Cànoves i Samalús i Santa Maria de Palautordera (El Vallès Oriental) i a Vic, Calldetenes i Tavèrnoles (Osona), fent una superfície total de 10ha, totes elles certificades pel CCPAE.

A La Tavella col·laborem amb la preservació de les varietats autòctones de fruites i verdures, les més saboroses i de més rendiment, posant en valor el treball i l’experiència de la pagesia.

La Tavella, productes saludables, frescos i de qualitat, respectuosos amb el medi ambient i compromesos amb les persones. Vols conèixer-nos? Visita'ns!

 

Applus Applus Applus ccpae ccpae
Malabars | Copyright © 2013 la tavella