• Categorias
  Les nostres receptes
Recepta de la semana.png

Crema de bròquil i ceba

Crema de bròquil i ceba

 

Ingredientes

1 Bròquil
2 Cebes
Botifarra negra
Brots de col
Cebes tendres
Sal, oli i pebre
Crema de llet (opcional)
Brou vegetal

 

Elaboración

Preparem el bròcoli, rebutjant els tronxos més gruixuts i el bullim o fem al vapor a cocció curta. Posem aigua a bullir i blanquegem els brots de col i les cebes tendres.
Passem la botifarra negra per la paella i la reservem. A continuació a la mateixa paella fregim la ceba que hem trinxat ben petita i quan ja està al punt hi afegim el bròcoli ja cuit. Ho tenim tot a la paella una estona i ho passem al robot per triturar-ho.
Hi afegim brou vegetal i comencem a barrejar-ho tot fins aconseguir la textura adequada. Opcionalment podem posar una mica de crema de llet. Posarem també un raig d'’oli, sal i pebre molt.
Saltegem finalment les cebes tendres (una per plat) i els brots de col. Al final hi posem de nou la botifarra per escalfar-la.
Presentem el plat, posant la botifarra al centre.
Afegim la crema triturada i al costat posem els brots i la ceba tendra i ja esta a punt.

 

Applus Applus Applus ccpae ccpae
Malabars | Copyright © 2013 la tavella