ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >
Brou vegetal

Brou vegetal

Després de rentar i tallar les pastanagues, els porros, la ceba, les fulles de col, els alls, l’'api, el julivert, l'alfàbrega i l’'orenga, s'afegeixen a una olla amb aigua mineral i es couen, a foc lent i tapat, com a mínim una hora... Veure

 

 

Vichyssoise

Vichyssoise

Comencem a preparar la vichyssoise tallant els porros a trossets. Oli a la cassola, i hi fem suar el porro a dins.
Per espessir-ho, hi posarem la patata. La pelarem, l'esberlarem, i cap dins.
Mentrestant, tallem petit el pernil, com si fossin bastonets... Veure

 

 

Crema de carbassó

Crema de carbassó

En una cassola posem els porros tallats en juliana amb un rajolí d'oli fins que es facin una mica.
Seguidament hi afegim els carbassons pelats i tallats a daus i la ceba tallada en juliana... Veure

 

 

Troncs de carbassó farcits

Troncs de carbassó farcits

En primer lloc , bulliu l'ou.
Netegeu, trossegeu i piqueu els xampinyons, la ceba i el porro. Reserveu-ho.
Netegeu els carbassons, talleu-los en tres trossos iguals i poseu-los a bullir durant 5 o 7 minuts... Veure

 

 

Lasanya de verdures

Lasanya de verdures

En una cassola o paella posem totes les verdures (menys la col i el tomàquet ratllat) tallades a bocins petits. Hi afegim unes gotes d’oli, una culleradeta de sal i una tasseta d’aigua.
Ho coem a foc baix, remenant de tant en tant, i quan estiguin fetes hi afegim el trocet de col tallat en juliana fina... Veure

 

 

Envoltinis de pastanaga i pollastre arrebossats amb wok de verdures i sopa de soja dolça

Envoltinis de pastanaga i pollastre arrebossats amb wok de verdures i sopa de soja dolça

Desossem les cuixes de pollastre, les tallem a daus i les reservem.
Seguidament tallem a juliana i saltegem els pebrots verd i vermell i el carbassó... Veure

 

 

Crema de coliflor amb daus de patata i bacallà, gambes i oli de paté d'’olives negres

Crema de coliflor amb daus de patata i bacallà, gambes i oli de paté d'’olives negres

Primerament tallem la ceba, el carbassó, la coliflor i el porro a daus. Ho posem a una cassola mitjana amb una mica d'’oli i deixem que es dori.
Un cop daurades les verdures ho flamegem amb una mica de cognac, afegim la farina i remenem... Veure

 

 

Croquetes de bledes amb pernil ibèric i lluç de palangre

Croquetes de bledes amb pernil ibèric i lluç de palangre

Tallem a bronuoise la ceba, l’'all i el porro i ho posem a la paella.
Un cop daurat hi afegim el pernil ibèric i el lluç, també tallat a bocinets.
Quan està tot ben sofregit, hi afegim farina i removem fins obtenir una masa fina... Veure

 

 

Risotto de bledes amb bacó, bolets variats i parmesà

Risotto de bledes amb bacó, bolets variats i parmesà

Bullim l’'arròs al punt i el reservem.
Seguidament tallem la ceba, el porro i les bledes i ho afegim a una cassola amb oli perquè es dori. N'’afegim el bacó a daus. Quan tot estigui ben sofregit n'’afegim els bolets variats i removem... Veure

 

 

Caneló de porro i brandada de bacallà

Caneló de porro i brandada de bacallà

Tallar els porros a uns 10 cm de llargada i posar-los a escaldar en una olla durant 7 minuts.
Seguidament, treure’ls de l'aigua calenta i posar-los en aigua freda.
Separar el cor del porro de les fulles, intentant que no es trenquin... Veure

 

 

Crema lleugera de carbassa i porro

Crema lleugera de carbassa i porro

Bullir el porro, la carbassa i les patates (tallades en daus petits perquè no s'’allargui la cocció de la carbassa).
Afegir un bon raig d'’oli verge de primera premsada i triturar amb el suc del propi bullit... Veure

 

 

Creps de puerro y feta con salsa de avellanas

Creps de puerro y feta con salsa de avellanas

Hacer las crêps, con huevos ecológicos en este caso.

Para el relleno, en una sartén poner un poco de aceite y añadir los puerros limpios cortados a rodajas finas, salar y dejar rehogar durante unos 10–12 minutos a fuego medio-bajo... Veure

 

 

Crema de verdures amb envolcalls de brick

Crema de verdures amb envolcalls de brick

Elaboració de la crema de verdures tradicional:
Netejar i trossejar les verdures, i les posem dins una olla.
Afegim aigua fins que les verdures quedin totalment cobertes... Veure

 

 

Vichyssoise de poma

Vichyssoise de poma

Sense Thermomix:

1. Sofregir en una paella el porro picat amb la poma tallada a daus fins que es comenci a daurar.
2... Veure

 

 

Flam de porro i ciboulet amb salmó fumat

Flam de porro i ciboulet amb salmó fumat

Es preescalfa el forn a 160ºC.
En una paella a foc mig, s'escalfa un raig d'oli i a continuació, s'hi afegeixen els porros i un pols de sal.
Es deixen coure durant uns 5 minuts (fins que siguin cuits, però no torrats!)... Veure

 

 

Lasanya de pasta d'espinacs i verdures al curri

Lasanya de pasta d'espinacs i verdures al curri

Piquem ben fins els porros, i els posem en una paella amb una mica d’oli al foc. Salem i tapem.
Piquem la cabeça d’alls ben petit. Afegim al porro i deixem coure ja destapat... Veure

 

 

Brou vegetal

Brou vegetal

Elaboració tradicional:
Netajar i trossejar totes les verdures.
Afegir a l'olla amb aigua bullent i coure durant 30 minuts.
Escórrer les verdures i guardar el caldo per bullir després la pasta... Veure

 

 

Escudella i carn d’olla

Escudella i carn d’olla

En una olla amb aigua freda poseu-hi les carns, menys les botifarres i la carn de la pilota.
Feu-ho bullir 1 hora i afegiu-hi els cigrons.
Al cap d’una altra hora afegiu-hi les verdures menys les patates... Veure

 

 

Saltejat de tofu i wakame eco

Saltejat de tofu i wakame eco

1. Posar les dues tires d’alga wakame en remull durant 5 minuts, escórrer i tallar petita

2. Tallar els porros a tires fines. Afegir-los en una paella amb una mica d’oli.

3... Veure

 

 

Seità al forn amb verdures eco

Seità al forn amb verdures eco

1. Tallar el seità a rodanxes mitjanes, les pastanagues a rodanxes fines, els carbassons en forma de mitges llunes gruixudes, els xampinyons a daus i el porro fi... Veure

 

 

Crema de carxofes eco

Crema de carxofes eco

1. Talla els porros i els alls a làmines.

2. Posa un raig d'oli d'oliva en una olla i afegeix els alls, quan estiguin una mica daurats, afegeix el porro. Cou a foc mitjà fins que estigui tot daurat... Veure

 

 

Crema eco de nyàmeres amb xips carxofa

Crema eco de nyàmeres amb xips carxofa

1. Rentar el porro i tallar-lo a juliana. Posar una paella al foc amb un bon raig d’oli d’oliva. Quan l’oli estigui una mica calent afegir el porro i coure a foc lent.

2. Mentrestant, netejar, pelar i tallar a trossos les nyàmeres... Veure

 

 

Crema d'api eco amb xiitake

Crema d'api eco amb xiitake

1. Netejar i tallar els porros a rodanxes.

2. Afegir-los en una olla amb un raig d'oli d'oliva i saltar. Afegir el gra d'all picat i saltar.

3... Veure

 

 

Ous al forn amb espinacs i porros

Ous al forn amb espinacs i porros

1. Escalfeu el forn a 180 °C.

2. En una paella gran a foc mitjà, posar la mantega amb l'oli d'oliva. Afegir-hi els porros i coure'ls, remenant de tant en tant, fins que estiguin suaus i tendres però no daurats, uns 6-8 minuts... Veure

 

 

Porrusalda amb bacallà

Porrusalda amb bacallà

En una cassola amb oli d'oliva, fregim els porros tallats a rodelles ben fines.
Quan els porros són fregits, afegim les patates cascades (que no tallades), a quadrets més aviat petits.
Seguidament, hi afegim aigua i ho deixem bullir fins que les patates són mig cuites... Veure

 

 

Crema de porros

Crema de porros

Estofem les cebes, els porros i l’api amb una mica de mantega, tot tallat ben petit.
Tot seguit hi afegim les patates tallades ben fines i ho cobrim amb aigua d'ampolla. Hi afegim sal i deixem coure... Veure

 

 

Rínxols de pasta amb salsa de remolatxa, porro i carbassa

Rínxols de pasta amb salsa de remolatxa, porro i carbassa

Bullir les remolatxes netes i amb pell fins que siguin toves, refredar i pelar-les.
D'altra banda fer un sofregit amb la resta dels ingredients, veureu que de tomàquet no cal massa. Tireu les remolatxes bullides a trossos, vinagre, sucre, pebre, sal i tritureu... Veure