ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >
Vichyssoise

Vichyssoise

Comencem a preparar la vichyssoise tallant els porros a trossets. Oli a la cassola, i hi fem suar el porro a dins.
Per espessir-ho, hi posarem la patata. La pelarem, l'esberlarem, i cap dins.
Mentrestant, tallem petit el pernil, com si fossin bastonets... Veure

 

 

Macedònia de fruites

Macedònia de fruites

Peleu i talleu a bocins petits totes les fruites, excepte les taronges.
En un bol, barregeu bé totes les fruites i amaniu-les amb el suc de les taronges.
Ja veieu que es tracta d'una macedònia de fruites senzilla que, evidentment, podeu preparar amb les fruites que us vinguin més de gust... Veure

 

 

Pomes al forn

Pomes al forn

Netegeu les pomes i buideu-ne el cor.
Poseu-les en una safata de forn i espolseu-hi sucre per sobre.
Es pot espolsar la poma per sobre amb una mica de canyella en pols a més de sucre... Veure

 

 

Farinosa

Farinosa

Desfeu el llevat amb l’'aigua i afegiu-hi l’'oli, el sucre, la matafaluga, el celiandre i la sal.
Afegiu-hi farina fins que quedi una massa consistent, però no massa dura.
Deixeu-la reposar tapada amb un drap perquè fermenti... Veure

 

 

Amanida Waldorf

Amanida Waldorf

1. Pelem i tallem les patates a daus petits i les bullim uns 5 minuts, fins que estiguin cuites però que no es desfacin. Reservem.

2. Netegem les pomes i les tallem a daus, de la mateixa mida que la patata... Veure

 

 

Vichyssoise de poma

Vichyssoise de poma

Sense Thermomix:

1. Sofregir en una paella el porro picat amb la poma tallada a daus fins que es comenci a daurar.
2... Veure

 

 

Xoco-pomes Mindundis

Xoco-pomes Mindundis

Com temperar la xocolata?
Per poder treballar la xocolata el primer que hem de fer és fondre-la (al bany Maria o al microones) per després temperar-ne, una bona part, sobre una superfície freda (per exemple el marbre de la cuina ben net)... Veure

 

 

Amanida de Col Kale, cigrons i nous

Amanida de Col Kale, cigrons i nous

1. Primer rentarem bé les fulles de la col kale i l'anirem trossejant, separant i rebutjant tots els nervis una mica durs de les fulles, amb les mans.

2. Quan ho tinguem, afegirem el suc de llimona i 1 cullerada de la veganesa i li farem un massatge amb les mans per suavitzar la col kale i anar barrejant-ho tot... Veure

 

 

Tartaletes amb crema d'aranja i pètals de poma

Tartaletes amb crema d'aranja i pètals de poma

Elaboració dels pètals de poma:
Posar a bullir 1 litre d'aigua juntament amb el suc de llimona i el sucre. Deixar coure fins que el sucre es dissolgui. S'haurà convertit en un almíbar... Veure

 

 

Batut de col Kale

Batut de col Kale

Neteja i pela tota la fruita, excepte la poma.
Trosseja-la i juntament amb la Kale i el iogurt, passa-ho tot per la liquadora.

Veure

 

 

Gelatina de fruites i alga agar-agar

Gelatina de fruites i alga agar-agar

Talleu la fruita en làmines.
Poseu a coure 1/2 litre de suc de poma amb 1 cullerada de flocs d’agar-agar durant 5 minuts... Veure

 

 

Amanida de col xinesa

Amanida de col xinesa

En primer lloc , pelar i ratllar les pastanagues. Netejar l'api , picar les fulles en trossos fins i tallar les branques a rodanxes fines. Netejar la col xinesa , retirar el tronc i tallar les fulles en tires fines... Veure

 

 

Amanida de col vegana

Amanida de col vegana

1. Talla les verdures a tires primes i reserva.

2. En un bol posar l’alvocat i desfés-lo amb l’ajuda d’una forquilla.

3. Afegeix la resta d’ingredients i remou fins que quedin ben barrejat... Veure

 

 

Pastís ràpid de fruites

Pastís ràpid de fruites

1. Posar les galetes com a fons per al pastís en un recipient de vidre o ceràmica.

2. Col·locar la fruita fresca tallada petita sobre la base de les galetes... Veure

 

 

Amanida de rúcula i poma

Amanida de rúcula i poma

1. Afegir tots els ingredients de l'amaniment en un bol i barrejar bé, ajudar-nos d'una batedora si cal. Provar i corregir si fa falta.

2. Posar la rúcula, la poma a dauets i la ceba tallada fina en un bol i barrejar... Veure

 

 

Compota de poma

Compota de poma

1. Pelar i tallar a daus de la mateixa mida les pomes eco.

2. Col·loca els trossos de poma en una olla i afegeix aigua fins que quedin coberts i el suc de llimona i canyella al gust (si vols, pot ser una branca de canyella que al final caldrà retirar)... Veure

 

 

Pancake de poma amb canyella eco

Pancake de poma amb canyella eco

1. Pelar i ratllar la poma ecològica.

2. Posa tot els ingredients junts (la poma ratllada, la llet o beguda vegetal, la civada, la cullerada petita de canyella i l’atzavara, la mel o la stevia al gust) i tritura amb l’ajuda d’una batedora... Veure

 

 

Creps eco de fruita saltejada

Creps eco de fruita saltejada

1. Batre tots els ingredients per a fer les creps, fins a obtenir una consistència homogènia i deixar-ho a la nevera una mitja hora com a mínim.

2. Abans de fer les creps, comprovar la seva consistència, si és massa espessa, afegir una mica més de líquid (aigua o beguda d'arròs)

3... Veure

 

 

Sopa freda de cogombre eco

Sopa freda de cogombre eco

1. Pela els cogombres i talla’ls a daus.

2. Posa en una batedora el cogombre, la beguda d’ametlles, els grans d’all, l’alfàbrega, la ceba tallada a daus, la poma pelada i tallada a trossos, el suc de llima i una mica de sal... Veure

 

 

Suc de poma i pastanaga eco

Suc de poma i pastanaga eco

1. Rentem la poma, la tallem per la meitat i li traiem el cor.

2. Rentem bé les pastanagues i ens assegurem que no quedin restes de terra.

3. Pelem el gingebre amb l'ajuda d'un ganivet o pelador... Veure

 

 

Xips de poma eco amb canyella

Xips de poma eco amb canyella

1. Escalfar el forn a 100 º C.

2. Tallar les pomes a làmines i col·locar-les en una safata pel forn amb paper per forn a sota.

3. Posar la canella per sobre.

4... Veure

 

 

Delícies de poma amb amanida Waldorf

Delícies de poma amb amanida Waldorf

1. Trencar les nous a la mida desitjada i torrar-les una mica en una paella. Deixar refredar.

2. En un bol, posar la mateixa quantitat de maionesa i de iogurt, afegir una mica de sal i pebre i barrejar... Veure

 

 

Amanida de flors comestibles eco

Amanida de flors comestibles eco

1. En un bol posem la ruca i l’espinac baby.

2. Tallem la poma per la meitat, traiem el cor i la tallem a làmines primes. Tallem també els ravenets amb rodanxes, la ceba tendra a juliana i la pastanaga a tires fines amb l’ajuda d’un pelador... Veure

 

 

Snack d’api amb formatge de cabra eco

Snack d’api amb formatge de cabra eco

1. Pelar i tallar ben petita la poma

2. Trencar i picar les nous

3. En un bol gran barrejar el formatge de cabra, les nous i la mitja poma

4. Posar la barreja a les tires d’api prèviament tallades a una mida de 5-6 cm

5... Veure

 

 

Galetes de poma amb canyella eco

Galetes de poma amb canyella eco

1. Escalfar el forn a 180 º C i posar paper de forn a una safata per forn amb un raig d’oli.

2. En un bol, barrejar la compota de poma, la canyella i els flocs de civada.

3... Veure

 

 

Batut de plàtan i poma ecològic

Batut de plàtan i poma ecològic

1. Peleu el plàtan i la poma i talleu 2-3 rodanxes de plàtan i de poma i ho reserveu. La resta ho talleu a trossos.

2. Poseu els trossos en una batedora i afegiu el iogurt, les cullerades de civada i un polsim de canyella... Veure

 

 

Batut d'api, poma i cogombre eco

Batut d'api, poma i cogombre eco

  1. Pela i renta bé la poma

  2. Renta el cogombre i l'api.

  3. Introdueix tots els ingredients al vas i programa tritura en el robot o turmix... Veure

     

 

Batut de poma i soja amb trocets de maduixa

Batut de poma i soja amb trocets de maduixa

Netejar la fruita, retirar pell, ossos o llavors, triturar-la i anar afegint la resta d'ingredients fins a aconseguir la textura desitjada.

Veure

 

 

Crema freda d'alvocat, poma verda i llima

Crema freda d'alvocat, poma verda i llima

  1. Ratllem la pell de la llima i les fulles de menta durant 20 segons, velocitat 10. Vam baixar els trossets cap a les fulles... Veure

     

 

Broqueta de fruites naturals amb gelat i xocolata blanca perfumada amb ratafia

Broqueta de fruites naturals amb gelat i xocolata blanca perfumada amb ratafia

Talleu la fruita en daus regulars i els enfileu a la broqueta de fusta combinant els colors.
Poseu dins d'un cassó la cobertura de xocolata blanca i la nata liquida i ho escalfeu molt lentament perquè no es cremi, i quan ja quasi estigui, afegiu-hi la ratafia... Veure

 

 

Tartaleta de natilles i fruita variada

Tartaleta de natilles i fruita variada

Posar a la base de la tartaleta una mica de natilles.
A sobre, disposar les fruites prèviament tallades amb estil.
Podem acabar amb una mica de gelatina de poma perquè ens aporti un toc brillant... Veure

 

 

Amanida de bacó amb poma caramelitzada i làmines de maduixa

Amanida de bacó amb poma caramelitzada i làmines de maduixa

Netegem l’enciam i l’escarola i reservem les fulles més maques. També pelem les pomes i les tallem a dauets.
Desfem una mica de sucre en una paella i, un cop agafi un to marronet, incorporem els daus de poma i una mica de vi negre, i deixem que redueixi fins que quedi la poma tova i caramelitzada... Veure