ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >
Papillota de fonoll i figues

Papillota de fonoll i figues

Talla el fonoll per la meitat (si és molt gran, talla-ho en 4).
Talla les figues també per la meitat.
Embolica-ho tot en paper de forn amb un rajolí d’oli i un polsim de sal i pebre... Veure

 

 

Amanida de fonoll i taronja

Amanida de fonoll i taronja

1. Pelar les taronges, eliminant totes les fibres blanques i utilitzant solament la polpa. 

2. Trossejar la taronja i reservar-la.

3. Netejar el fonoll, eliminant les fulles externes dures i tallar-ho molt fi... Veure

 

 

Sopa de bledes, mongetes i fonoll eco

Sopa de bledes, mongetes i fonoll eco

1. Picar el bulb de fonoll (reserveu uns brins per a una guarnició). Rentar i picar el manat de bledes o espinacs. Rentar i escórrer les mongetes.

2. En una olla gran, escalfar l’OOVE a foc mig, i saltar el fonoll durant 5 minuts... Veure

 

 

Crema de carbassa, fonoll i gingebre ecològic

Crema de carbassa, fonoll i gingebre ecològic

1. Escalfa el forn a 190 ºC. Posa paper per a forn en una safata de forn i posa-hi la carbassa tallada a trossos amb un bon raig d’oli d’oliva. Deixa al forn durant 1 h o fins que estigui tendre... Veure

 

 

Crema de colirave, fonoll i poma eco

Crema de colirave, fonoll i poma eco

1. Talla tots els ingredients a trossos, el porro, la colinap, el fonoll i la poma.

2. En una olla amb un raig d'oli cuina el porro tallat a trossos durant 5 minuts o fins que estigui daurat... Veure

 

 

Brou de carxofa d'aprofitament

Brou de carxofa d'aprofitament

Elaboració:


1. Renta les fulles de carxofa. Pela el gingebre fresc i les cebetes. Afegeix-ho tot dins una cassola amb l'aigua. Cuina amb la tapa durant 20 minuts... Veure

 

 

Pesto de fulles de fonoll i festucs

Pesto de fulles de fonoll i festucs

Elaboració:

Per aquesta recepta cuinarem amb les fulles de fonoll.

1. Rentem bé el fonoll i el piquem el més fi possible. Dipositem la picada dins el vas de la batedora... Veure

 

 

Cargols a la gormanta

Cargols a la gormanta

Feu dejunar els cargols una setmana.
Renteu-los amb aigua, sal i vinagre força vegades i poseu-los en una olla amb aigua fins que bullin.
Escorreu-los i bulliu-los amb aigua neta i herbes aromàtiqes (fonoll, llorer, timó, sajolida, menta) de 20 a 40 minuts... Veure

 

 

Crema de fonoll amb ratlladures de taronja

Crema de fonoll amb ratlladures de taronja

En una olla amb oli calent hi fregirem la ceba i els alls.
Un cop agafin color hi afegirem el brou, el fonoll tallat a bocins i les ratlladures de la taronja.
Deixem bullir durant uns 40 minuts a foc normal... Veure