ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Crema de carxofes eco

Crema de carxofes eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

(per a 4 persones)

6-8 carxofes eco

2 porros eco o 2 cebes eco

2 grans d’all

500 ml de caldo de verdures o de pollastre

Oli d’oliva verge extra

Sal i pebre

Suc de llimona

 

Elaboració

1. Talla els porros i els alls a làmines.

2. Posa un raig d'oli d'oliva en una olla i afegeix els alls, quan estiguin una mica daurats, afegeix el porro. Cou a foc mitjà fins que estigui tot daurat.

3. Mentrestant, renta les carxofes i treu les fulles més dures exteriors, talla també la punta per quedar-nos amb la part més tendra de la carxofa, que posarem en un bol amb aigua i llimona perquè no s'oxidi.

4. Talla les carxofes a quarts i afegir-les a l'olla. Cou-les amb el porro i l'all durant 5 minuts.

5. Afegeix el caldo de verdures o de pollastre i afegeix sal i pebre al gust si cal. Cou durant 25 minuts.

6. Un cop estiguin cuites triturem i passem per un colador per eliminar tots els filets. Us podeu ajudar amb una cullera.

7. I ja podrem servir.

Opcional: Coure unes làmines de carxofa o uns daus de pernil salat a la paella amb un raig d'oli i posar a sobre per decorar.

Bon profit!

Foto de: lacuinadelolga.blogspot.com