ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS)
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Caldo remineralitzant

Caldo remineralitzant
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

(Per a 2 Persones)

2 tires d'alga kombu
1 ceba tallada a rodanxes
1 pastanaga tallada a rodanxes fines
1 xirivia tallada a rodanxes fines
1 tros de col blanca tallada fina
1 fulla de llorer


Condiment: 
2 c.s. de salsa de soja
1 pruna umeboshi esmicolada
1 c.p. de suc de gingebre fresc ratllat i escorregut
1 c.s. de suc concentrat de poma.

Guarnició:
Cibulets crus tallats fins

 

Elaboració

1. Bullir 4 tasses d'aigua. Afegir els 6 primers ingredients.

2. Tapar i coure a foc mitjà durant 20-30 minuts.

3. Colar els ingredients.

4. Afegir al brou els condiments.

5. Coure a foc baix durant 1 minut.

6. Servir amb el cibulet tallat fi.

 

ccpae ccpae